Til selvstændige, ledere og virksomheder

Kirstine Risager - kognitiv psykoterapeut
Skriv til klinikkenRing til klinikken

Jeg er selvstændig og har været det siden 2002. Jeg har i hele perioden haft ansatte. Jeg har to klinikker, en i Aabenraa og en på Tønder Sygehus.

Jeg ved, hvad det vil sige at være selvstændig og leder, og jeg forstår de problematikker og udfordringer, man kan stå over for. Jeg kender til, at det er nødvendigt at være udholdende og målrettet. Jeg ved, hvordan det er, når det er svært, når man ikke kan få fremdrift og tingene til at lykkes. Hvordan det er, når man har for travlt. Hvilke konsekvenser det har for en selv, ens omgivelser og ens virksomhed. Hvordan det er, når man mister retning på virksomheden, og når man er ved at miste kontakten til sine værdier.

Jeg kender til det at have ansatte. Hvordan man ønsker, de har det bedst muligt, og man gerne vil være der for dem. Samtidig med, at man ønsker, de er der optimalt for virksomheden. Jeg kender til personalepleje, det interne arbejdsmiljø og trivsel.

Via psykoterapeutiske samtaler tilbyder jeg selvstændige og andre ledere sparring og hjælp til problemløsning, nye strategier og målsætninger mm. i forhold til ovenstående.

Jeg tilbyder ligeledes psykoterapi til ansatte, som man gerne vil hjælpe på fode igen eller på rette vej i sin virksomhed. 

Se mere her.

Aabenraa

Klinik hos Aktiv Kiropraktik
Vestergade 23, st.
6200 Åbenrå

Telefontider:
Man-Torsdag 08.00 -17.00
Fredag 08.00 -14.30

Online konsultation

Har du ikke muligheden for at komme ind til klinikken, eller gør omstændigheder som Covid-19 at du føler dig mere tryg ved at gøre din terapi session digital, så tilbyder vi også at en session kan gennemføres online som et video- eller telefonopkald.....

Skal vi ringe til dig?

Du skal ikke vente.
Kontakt os nu og få konsultation.

OBS! Afbud skal ske telefonisk og 24 timer før din konsultation.