Humørsvingninger, vrede og tristhed

Kirstine Risager - kognitiv psykoterapeut
Skriv til klinikkenRing til klinikken

Humørsvingninger er i sig selv normale.

Alle kan have en dårlig dag.

Meget kan ligge til grund

Humørsvingninger er i sig selv ikke et problem og er almindeligt. Vi kan alle have en dårlig dag. Alarmerende humørsvingninger kan være, når vi for eksempel er tiltagende irritable, bliver vrede over det mindste og vrisser af mennesker omkring os. Det kan også være, at vi er kede af det og triste, og synes alt går os imod og vi græder let. Humøret er dårligt, og vi er ved at bryde sammen, uden vi nødvendigvis ved hvorfor. Måske bliver vi selvdestruktive og dulmer vores følelser med alkohol eller mad mm.

Sådan hjælper vi dig

Stress, alkoholmisbrug, utilfredshed med sig selv eller andre ting i livet, hormonændringer, forstyrret søvn, depression med mere, kan alle være årsager til humørsvingninger.

Kognitiv psykoterapi kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad der er på spil for netop dig. Du lærer dig selv og dine adfærdsmønstre bedre at kende, og du får redskaber, der hjælper dig i hverdagen.

Aabenraa

Klinik hos Aktiv Kiropraktik
Vestergade 23, st.
6200 Åbenrå

Telefontider:
Man-Torsdag 08.00 -17.00
Fredag 08.00 -14.30

Online konsultation

Har du ikke muligheden for at komme ind til klinikken, eller gør omstændigheder som Covid-19 at du føler dig mere tryg ved at gøre din terapi session digital, så tilbyder vi også at en session kan gennemføres online som et video- eller telefonopkald.....

Skal vi ringe til dig?

Du skal ikke vente.
Kontakt os nu og få konsultation.

OBS! Afbud skal ske telefonisk og 24 timer før din konsultation.