Psykoterapi i klinik

Kirstine Risager - kognitiv psykoterapeut
Skriv til klinikkenRing til klinikken

Jeg tilbyder samtaleterapi i trygge, professionelle rammer hos Aktiv Kiropraktik i Aabenraa.

Psykoterapi i klinik

Jeg tilbyder samtaleterapi i trygge, professionelle rammer hos Aktiv Kiropraktik i Aabenraa. Og jeg tilbyder terapi online eller telefonisk, hvis du ønsker dette. Efter særlig aftale kan jeg tilbyde samtaleterapi hos Aktiv Kiropraktik i Tønder

Book evt. tid her

 

Sådan foregår samtaleterapien

Psykoterapien foregår ved en fortrolig samtale mellem dig og mig, hvor du fortæller om din situation, bekymringer, ønsker osv. Du vil opleve mig lyttende, at jeg stiller uddybende spørgsmål og ind imellem kommer med mine refleksioner. Med nysgerrighed og åbenhed undersøger vi sammen dine tanker, følelser, problemstillinger, vanskeligheder, adfærd og/eller mønstre, og finder en ny retning, strategi eller løsning i terapien.

En del af terapien er, at du mellem konsultationerne øver dig på fx bevidstgørelse eller adfærdsændring. Øvelserne tilrettelægger vi sammen og de tilpasses til dig og din situation.

Terapiformer jeg benytter

Jeg er uddannet kognitiv psykoterapeut og bruger i mine konsultationer grundlæggende kognitiv terapi.

Som et led i min uddannelse har jeg fået undervisning af nogle af verdens førende psykologer inden for forskellige terapiretninger. I terapien bruger jeg efter behov, den yderligere kendskab jeg har inden for Compassion Focused Therapy (CFT), Acceptance and Commitment Theray (ACT), Problemløsningsterapi, Mindfulnessbaseret kognitiv terapi, Metakognitiv terapi, Positiv Psykologi mm.

 

Lidt mere om kognitiv terapi

Kognitiv terapi er en evidensbaseret terapiform. Kognition betyder tænkning og evnen til at lære og erkende. Formålet med kognitiv terapi er, at du bliver symptomfri, bedres væsentligt eller får en bedre livskvalitet. Dette indebærer, at du får mere indsigt i din egen lidelse/livssituation og eget sind, bliver bedre til at løse dine problemer og ændre din adfærd. Kognitiv terapi er målorienteret og problemfokuseret. I den kognitive psykoterapi arbejder vi på flere kognitive niveauer.

Aabenraa

Klinik hos Aktiv Kiropraktik
Vestergade 23, st.
6200 Åbenrå

Telefontider:
Man-Torsdag 08.00 -17.00
Fredag 08.00 -14.30

Online konsultation

Har du ikke muligheden for at komme ind til klinikken, eller gør omstændigheder som Covid-19 at du føler dig mere tryg ved at gøre din terapi session digital, så tilbyder vi også at en session kan gennemføres online som et video- eller telefonopkald.....

Skal vi ringe til dig?

Du skal ikke vente.
Kontakt os nu og få konsultation.

OBS! Afbud skal ske telefonisk og 24 timer før din konsultation.