Om mig

Kirstine Risager - kognitiv psykoterapeut
Skriv til klinikkenRing til klinikken

Lær mig bedre at kende og læs lidt om mig, mine uddannelser, baggrund og historie.

Noget om mig

Jeg hedder Kirstine og er født i 1975. Sammen med min eks har jeg to dejlige børn, en pige og en dreng. Jeg har hele mit voksne liv arbejdet med mennesker, og har mødt mange mennesker fra hele verden. Jeg har altid haft en særlig interesse for, hvordan det fysiske, psykiske og spirituelle hænger sammen hos den enkelte.

I 2001 blev jeg færdig fra Syddansk Universitet som kiropraktor. Siden 2002 har jeg været selvstændig kiropraktor i Aabenraa og fra 2010 også på Tønder Sygehus. Jeg har i klinikkerne flere dygtige ansatte, som tager et stort ansvar og hjælper mig i det daglige. I 2013 blev jeg mindfulnessinstruktør ved psykolog Anne Dorthe Hasholt, og i 2019 blev jeg færdig med den 4-årige uddannelse som Kognitiv Psykoterapeut fra Cektos, Center for Kognitiv og Metakognitiv terapi.

Mine personlige og arbejdsmæssige erfaringer har givet mig et indgående kendskab til det at have ondt i livet, både psykisk og fysisk. Jeg har et åbent sind, er fordomsfri og tilgivende af natur. Jeg er empatisk, lyttende og forstående, og god til at hjælpe mennesker med både små og store udfordringer af enhver karakter. Jeg har sans for at hjælpe den enkelte med at se deres ressourcer og det meningsfyldte i deres liv. Sætte en retning i livet og få sat handling bag ordene. Jeg har en naturlig, faglig og professionel tilgang til mennesker og deres eventuelle problematikker og udfordringer, og ser disse som en del af livet og som noget, der skal håndteres. Alt dette blandet med en god gang sund fornuft og humor.

Aabenraa

Klinik hos Aktiv Kiropraktik
Vestergade 23, st.
6200 Åbenrå

Telefontider:
Man-Torsdag 08.00 -17.00
Fredag 08.00 -14.30

Online konsultation

Har du ikke muligheden for at komme ind til klinikken, eller gør omstændigheder som Covid-19 at du føler dig mere tryg ved at gøre din terapi session digital, så tilbyder vi også at en session kan gennemføres online som et video- eller telefonopkald.....

Skal vi ringe til dig?

Du skal ikke vente.
Kontakt os nu og få konsultation.

OBS! Afbud skal ske telefonisk og 24 timer før din konsultation.