Parforholdsproblemer

Kirstine Risager - kognitiv psykoterapeut
Skriv til klinikkenRing til klinikken

Er der knas i forholdet? Det er der hos mange og der findes råd for at finde kærligheden igen.

Vil I gerne forbedre Jeres forhold, så I kan blive sammen?

Har I brug for en afklaring af, om I vil Jeres forhold? Eller har I brug for hjælp til at gå fra hinanden på en god måde, og komme bedst muligt videre efter en skilsmisse, også af hensyn til Jeres børn?

I et parforhold er man to forskellige mennesker med forskellige holdninger, behov, forventninger og måder at løse udfordringer på. Dagligdagen er tit presset af arbejde, børn, daglige gøremål og mangel på tid. Parforholdet kan fx blive præget af uoverensstemmelser, konflikter og kommunikationsproblemer, samt manglende intimitet, svigt og ensomhed. Konsekvensen er, at den ene eller begge parter trives dårligt i parforholdet.

I terapien tager vi udgangspunkt i Jeres nuværende livssituation/problemstilling. Der vil være fokus på at forbedre forståelsen af dig selv og din partner, og finde løsning og nye strategier for Jeres videre samvær.

Aabenraa

Klinik hos Aktiv Kiropraktik
Vestergade 23, st.
6200 Åbenrå

Telefontider:
Man-Torsdag 08.00 -17.00
Fredag 08.00 -14.30

Online konsultation

Har du ikke muligheden for at komme ind til klinikken, eller gør omstændigheder som Covid-19 at du føler dig mere tryg ved at gøre din terapi session digital, så tilbyder vi også at en session kan gennemføres online som et video- eller telefonopkald.....

Skal vi ringe til dig?

Du skal ikke vente.
Kontakt os nu og få konsultation.

OBS! Afbud skal ske telefonisk og 24 timer før din konsultation.